10 jaar Sisters at Work!

Sisters in vogelvlucht:

sistersatwork
Dicky, Carla, Daniëlle en Sonja (april 2009)

2005: inschrijving Kamer van Koophandel. De eerste opdracht is een feit: teksten voor een website voor canvasprints. Dat er nog maar vele mogen volgen!

2006: via Marktplaats worden we gevonden door de NVP, Nederlandse Vereniging voor Personeelsmanagement en Organisatieontwikkeling. In de loop der jaren wordt dit een belangrijke klant, zowel qua vormgeving als tekstueel.

2007: we krijgen het drukker en drukker. Zo druk, dat we er aan het eind van dit jaar fulltime ons brood mee kunnen verdienen. En leuk dat we het vinden!

2008: soms komen opdrachten uit verrassende hoek. Zo gaan we dit jaar aan de slag met het inhoudelijk samenstellen van examens voor de secretariële opleidingen van ISBW. Ook zijn we dit jaar door jong en oud vertegenwoordigd tijdens de RoPaRun promenadeloop in Zaltbommel.

2009: wegens groot succes, dit jaar een eigen bedrijventeam bij de RoPaRun promenadeloop.

2010: dit jaar pennen we heel wat af. Met name redactionele teksten voor de HR- en IT-branche. Ons zwart-gele logo maakt plaats voor fris limegroen. En Marieke van De Ontwerppraktijk wordt onze nieuwe sister met verfrissende ontwerpen en creatieve ideeën.

2011: de markt vraagt, wij draaien. We realiseren complete websites en maatwerk webapplicaties, introduceren digitale magazines en gaan aan de slag met elektronische nieuwsbrieven. Daarnaast heten we creatieve sister Christa van Christa Design welkom.

2012: we worden gevraagd om een complete webshop te realiseren, organiseren, in te richten en te promoten. Een geweldige uitdaging die we met beide handen aanpakken!

2013: en het volgende e-commerce project dient zich aan. Dit keer niet alleen b-to-b, maar ook voor consumenten. Ander product, ander systeem, andere doelgroep. Maar net zo leuk!

2014: we zijn vooral heel erg druk met gevonden worden. Dat wil zeggen de websites van onze klanten. SEO, AdWords, Facebook campagnes, backlinks... Onszelf willen we hierin soms weleens vergeten.

2015: focus op online, digitaal, e-commerce, content en... Sisters! We bestaan 10 jaar en hebben er zin in! Een nieuwe website, fris, fruitig en responsive, mag niet uitblijven. En ons jubileum.... dat vieren we in stijl!